sarimsak cayi fiyati

Sarımsak Çayı İçenlerin Yorumları

Sarımsak Çayı İçenlerin Yorumları

SARIMSAK ÇAYI KULLANICI YORUMLARI
Bir çok faydası olan sarımsağın, sarımsak çayındaki zayıflama etkisini en çok kullanan kişilerin yorumlarını dinleyerek daha iyi anlaşılabilir. Bakalım kullan kişiler ne gibi yorumlarda bulunuyorlar.
“Facebook üzerinde sarımsak çayı kullananların yorumlarını okuyarak sarımsak çayı kullanmaya karar verdim. 2 haftadır garlic tea kullanıyorum. Normal form çaylarından çok daha etkili şiddetle tavsiye ederim.”
“Sarımsak çayını magazin haberlerinde Angelina Jolie kullandı diye duymuştum. Daha önce sarımsak çayını hiç duymamıştım. Normalde de bitki çayları içen birisiyimdir. Alıp denemek istedim. İnternetten sipariş verdim. Tek korkum çayı içtikten sonra ağzımda sarımsak kokusu bırakmasıydı ama 1 aydır kullanıyorum hiçbir şekilde rahatsız edici bir kokusu tadı yok. Gayet güzel ve de çok etkili bir çay.”
“Sarımsak çayını bir sabah programında duymuştum. Programda sarımsak çayının tarifini de verdiler ama yapmak epey maharet istiyor. Her yerde hazır sarımsak çayı var zaten. Ben de hazır sarımsak çayı kullanıyorum. 3 haftada ciddi anlamda etkisini gördüm. Akşamları yürüyüş de yapıyorum çok daha etkili oluyor.”
Sarımsak çayı kullananlar tarafından yazılmış güzel yorumlar sarımsak çayı sipariş vermemde çok etkili oldu. Angelina Jolie gibi ünlü birinin de sarımsak çayı kullanıp fayda görmüş olması sarımsak çayına olan güvenimi kat kat artırdı. Açıkçası bu tarz ürünlere çok fazla güvenmiyorum ama sarımsak çayının bitkisel ve doğal olması hap veya kapsül olmaması çok önemli benim için. Normal bitki çayı neticede. 1 haftadır kullanıyorum hiçbir zararını görmedim. Şimdilik iyi gidiyor. ”
“5 kutu sarımsak çayı satın aldım. Günde 3 defa bir su bardağı kadar sarımsak çayı içiyorum. Kullanmaya başlayalı 2 hafta kadar olmasına rağmen çok iyi sonuç aldım. Sarımsak çayı beklediğimden daha iyi bir sonuç verdi. Gerçekten çok faydalı bir çaymış. Mutlaka deneyin.”

57 Yorum “Sarımsak Çayı İçenlerin Yorumları”

  1. ben kullandım gerçekten çok etkili bi ürün sizede öneririm.

  2. Sevda // 18 Ekim 2013 // Cevapla

    bende kullanıyorum. Şuan zayıflamada etkini fazla göremedim ama zihinde tutuyo süper birşey.

  3. elçin // 7 Kasım 2013 // Cevapla

    bende kullanıyorum ama daha 1 gram veremedim.

  4. Bugun siparişim gelicek , kullanmaya başlayacağım inşallah güzel bir sonuç alırım :(

  5. Celal Karabulut // 20 Kasım 2013 // Cevapla

    Bende yeni başladım kullanmaya gerçekten zinde tutuyo birde eskisi kadar sigarada içmiyorum canım hiç istemiyor 1 haftadır kullanıyorum 2 kilo verdim gibi gerçekten beğendim bu ürünü.

  6. bende 2 gündür kullanıyorum bir etki görmedim ama içimi çok kolay gerçekten zayıflatıyormu çok merak ediyorum sürekli araştırıyorum ama gerçekten zayıfladım diyen yok biraz etkisini görenler var lütfen kullanan varsa yazabilirmi rica etsem :) by

  7. tuğba // 22 Kasım 2013 // Cevapla

    ya gerçekten işe yarıyomu ki
    gerçekten sağlığım için zayıflamak istiyorum

  8. zemine adin // 24 Kasım 2013 // Cevapla

    bende 2 haftadır kullanıyorum tam 2 kilo verdim,cok güzel,işe yarıyor,her kese tefsiye ediyorum.

  9. 1 kutusuyla kaç kilo verdiniz ?

  10. Ben 1 haftadır kullanıyorum yok böyle birşey ilk zamanlar çok olumsuz bakıyordum ama 1 haftada 5 kilo verdim ver gerçektende sağlığımı iyi yönde etkledi kendimi çok iyi hissediyorum öneririm

  11. melisa // 4 Aralık 2013 // Cevapla

    ben 1 kutu 15 günlük denedim başka bir siteden sipariş vermiştim hiç bir yan etkisini göremedim. daha sonra bu siteyi buldum inernetten ve valhide sultan olanını sipariş verdim 1 kutu bi alım kullandim 2 kilo kadar verdim onunla sonra 2 kutu daha sipariş verdim toplamda 5 kilo gitti ve çok mutluyum şuan bittikçe sipariş vericem teşekkürler

    • rusen ciritoglu // 1 Mayıs 2014 // Cevapla

      Merhaba urunu hala kullaniyormusunuz gercekten etkissi varmi.ben arastiriyorum ama hem memnu olan var hemde memnun olmayan var cok kararsizim.birde aldiginiz siteyi burdan yazabbirlirsen ddenemek iserim.tsk.

  12. napican // 6 Aralık 2013 // Cevapla

    Ben 95 kiloyum baslayali iki gun oldu.ama ben evde kendim hazirliyorum.bir ayligina komsumla iddiayada girdik bakalim ne olucak.sonuc alinca bilgilendiririm yine

  13. Zehra Aysu // 12 Aralık 2013 // Cevapla

    Ben çok memnun kaldım garlic teadan tadıda gayet iyi daha önce baskabir siteden sipariş verdim etkisini görmedim ama bununla 1 haftada 2 kilo verdim ayrıca çok zinde tutuyo.

  14. hatıce // 13 Aralık 2013 // Cevapla

    sarımsak cayı ac karınamı ıcılıyo?

  15. 25 kilo fazlam var 75 kiloyum dlyet yapamiyorum zayiflama hapi icmistim keske icmeseydim bu kadar olmcktm simda veremiyorum kocam bugun bu csydsn alck ama eczaneden kullancm bunuda napcm bilmym vala bu kilolarla psikolojim bozuldu

  16. emziren anneler ıcebılıyormu cevaplarsanız sevinirim tşklr

  17. bnde 3 gün oldu alalı metabolizmam gerçekten hızlandı hissediyorum ve sürekli tuvalete çıkıyorum.Arkadaşlar sabah ve akşam aç karnına yemeklerden önce içiyorsunuz.Ben buna iLaven bol bol su içiyorum yürüyüş yapıyorum birazdan boğazdan kestik mi işe yarıycak gibi geLiyor bana tekrar paylasıcam verdiğim kiloları SağLıkLı GünLer…

  18. arkadaşlar zihinde değil zinde tutar

  19. Godness // 14 Ocak 2014 // Cevapla

    Ben yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum gerçekten etkisini görmeye başladım henüz tartılmadım ama kilo verdiğimi hissediyorum. Hergün düzenli bir şekilde kullanmanızı öneriyorum tadıda gayet güzel

  20. melis // 16 Ocak 2014 // Cevapla

    BENDE BİR HAFTADIR KULLANIYORUM. ETKİSİNİ ŞİMDİDEN GÖRDÜM. 2 KİLO VERDİM. SPOR DA YAPIYORUM. AMA 2,5 LİTRE SU TÜKETİYORUM TABİ.

  21. bendee bugun alıp kullanmaya basladm umarım faydasını görürüm zayıflarsam cok mutlu olurm :)

  22. Nilay // 1 Şubat 2014 // Cevapla

    yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum hafifte spor yapıyorum şimdiden 5.5 kilo verdim gerçekten çok memnunum bu ürünü çıkarandan allah razı olsun teşekkürler

    • size bişe sorıcam bu çay bırakınca geri kilo alınıyor mu

      • admin // 11 Mart 2014 // Cevapla

        Kullanımı bittikten sonra ara sıra tekrar içerseniz kilolarınızı korursunuz.

  23. 2gündür kullanıyorum acaba yararlı olucakmı cok merak ediyorum

  24. özlem // 6 Şubat 2014 // Cevapla

    merhaba bende sarımsak çayı siparişi verdim myform tea yazıyo ambalajında sahte çaymı arkadaşlar aranızda bilen varsa cevap yazabilirmi

  25. SEVİM // 11 Şubat 2014 // Cevapla

    BENDE BUGÜN BAŞLADIM UMARIM İŞE YARAR

  26. ozlem oz // 12 Şubat 2014 // Cevapla

    Bugün gelicek bakalim bana kilo verdirecek mi tabiki de diyetle basliyacam insallah verebilirim su kilolu ise yararsa yazarim hanımlar

  27. esranur // 14 Şubat 2014 // Cevapla

    bende kullanıyorum ama evde yapmını bu gün başladım çok tuvaleti çıkartıyo dediler henüz bişey yok olursa bilgilendiricem umarım kişlolarımı veririm

  28. melike // 15 Şubat 2014 // Cevapla

    Emziren kullana biliyomu bende siparis etmistimde…

  29. ben 14 yaşımdayım kulannabilirmiyim bide çayı bırakınca geri kilo alınıyyor mu

  30. Ben 1 hafta kullandm 65 kiloydm 62 olmşm ama vücdma baknca belli olmuyo şişkinlik yapyo

  31. özgee // 21 Mart 2014 // Cevapla

    bende bebegimi emziriorum kullanmak istiorumm saka gibi ama 35 kilo fazlam var ve zor durumdayım bebege ne gibi zararı olur acebaa

    • admin // 4 Mayıs 2014 // Cevapla

      Bebeğe bir zararı olmaz ama size kilo verdirirken zararı dokunabilir. Bu yüzden önermiyoruz.

  32. Demir // 24 Mart 2014 // Cevapla

    onu bunu bılmem bogazdan kesmeye bakıyor hersey .. ne ıcersenız ıcın fayda etmez soleyım . du dıceksın arkadas beyaz ekmek yemeyın . sade kepeklı ekmek yeyin . su tuketın gınde 20 dk egrzersız yapın . ılave olara bıtkısel cayları ac karna ıcın zararı olmaz. ama zayıflıcam dıye bel baglamayın . ıllede bogazdan kesıceksın .

  33. gizem selez // 28 Mart 2014 // Cevapla

    nasıl kullanılıyor birisi söyleyebilir mi acaba ?

  34. aysun aysu // 7 Nisan 2014 // Cevapla

    Selamlar beryes sormak istiyorum bu cayin kabizliga iyi geliyorumu? lutven sorumu cevaplarmisiniz.evde hazirlanmis olsa bile etkisi haziri gibimi oluyormu acaba kullananlar cevablarmisiz lutven tekekkurler

  35. admin // 4 Mayıs 2014 // Cevapla

    Evet, kabızlığa iyi gelmektedir.

  36. Merhaba bende 2 haftadir kullaniyorum daha 1 kilo verdim bakalim daha cayim var sonuclari yazarim insallah ise yarar

  37. 8 aylik bebegim var emziriyorum birr zararini gormedim

  38. gönül // 10 Temmuz 2014 // Cevapla

    ARKADAŞLAR BAKIN BENİM YILLARDIR KİKOLU OLAN BI AKRABAM VAR VE GEÇENLERDE GÖRDÜM İNANAMADIM KADIN 25 KİLO VERMİŞ VE ÇOK SASIRDIM NASIL YAPTIN BUNU NOLUUR BANADA SOYLE DEDİM ODA SARIMSAK CAYI KULLANDIGINI VE BU SEKILDE ZAYIFLADIGINI SOYLEDI TABİİ BEN DURURMUYUM HEMEN AKTARA GİTTİM VEE AKRABAMIN DEDIGI MARKA SARIMSAK CAYINDAN ALDIM BU ARADA MARKASI KESINLIKLE VALİDE SULTAN OLMALI NEYSE BEN BUNU YAKLAŞIK 15 GÜNDÜR GÜNDE 3 KEZ AC KARNINA YEMEKLERDEN YARIM SAAT ÖNCE IÇMEYE BASLADIM VEE GAYET SAMİMİ VE DÜRÜSTCE SOYLUYORUM 15 GÜNDE TAM 5 KİLO VERDIM KULLANMAYA DEVAM EDİCEM COK MEMNUNUM

  39. Merhaba 16 yasindayim gunde 2.5 litre kolayi tek basima bitiriyordum çok fazla kilo aldım sarimsak çayı içmeyi düşünüyorum sizce bi sıkınttvi olurmu yasimdan dolayi

  40. Ben bu çaya yeni basladim umarim ise yarar

  41. merhaba ben henüz almadım zayıflamayi çok istiyorum gerçekten işe yarıyor mu çok şey denedim hiç biri işe yaramadı bu yüzden kararsızım ve emzikli anneler kullanabilir mi yardımcı olursanız sevinirim:)

  42. slm yorumları okuyrm ama dogrumu yanlısmı bılemıyrm kılom var ve vermek ıstyrm umarın bu cay ıse yararr

  43. DİLARA // 15 Eylül 2014 // Cevapla

    MERHABA 18 YASINDAYIM GERCEKTEN BU CAYI KULLANMAK İSTİYORUM FAKAT KİLO VEREBİLİR MİYİM BLMİYORUM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

  44. 90kiloyum zayıflama haplarını kullandım zayıfladım aman daha sonra bu kiloya geldım lütfen doğru söyleyin zayıflatıp daha sonra kilo aldırıyomu ona göre baslıcam nefsimi ve midemi tutamıyom

  45. berra // 20 Ekim 2014 // Cevapla

    bende sizlerin yorumlarından yola çıkarak aldım umarım işe yarar 30kilo vermek istiyorum

  46. derya // 6 Kasım 2014 // Cevapla

    Merhaba ben mide hastasiyim.doğum yaptim 1 sene oldu kilolarimi veremedim emzirmiyorum kullansam mideme zarari olur mu?

Yorumlar

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

*


bankalar